Bygg og eiendom

Structor leverer rådgivende tjenester innen bygg og eiendom. Vi kan bistå med planlegging, prosjektering og prosjektledelse, både ved rehabilitering og nye byggeprosjekter. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med dimensjonering, prosjektering og rådgivning.

Våre Structor-selskaper bistår prosjekter uansett hvilken fase et prosjekt er i. Vi har ekspertise på området elektroteknikk. Uansett hvilken fase et prosjekt er i, så kan vi assistere og hjelpe. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med dimensjonering, prosjektering og rådgivning.
Uansett hvilken fase et prosjekter i, så kan vi assistere og hjelpe. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med dimensjonering, prosjektering og rådgivning.

ITB

ITB står for Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner og er en betegnelse på teknikk som knytter funksjoner mellom systemer sammen for å lage bedre styring, overvåking eller nye fellesfunksjoner i et teknisk anlegg.
Prosjekt- eller byggeledelse er som regel knyttet til administrasjon, økonomistyring og kvalitetssikring, med fokus på å sikre god fremdrift gjennom hele prosjektet.
Våre Structor-selskaper bistår prosjekter uansett hvilken fase et prosjekt er i. Vi har ekspertise på områdene VVS teknikk. Uansett hvilken fase et prosjekt er i, så kan vi assistere og hjelpe. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med dimensjonering, prosjektering og rådgivning.
BIM og digitalisering er veldig relevant i byggebransjen. BIM gir muligheten til å skape helhetlige og nøyaktige modeller av bygninger.
Structor tilbyr energikartlegging for borettslag, boligsameier og yrkesbygg. Ønsker dere å redusere energiforbruket og kutte kostnader?  Gjennom en grundig kartlegging av bygningen, dagens energibruk og tekniske installasjoner, identifiserer vi potensielle områder for forbedring og foreslår effektive tiltak for å optimalisere energibruken.