Et nytt Structor-selskap

Et nytt Structor-selskap, Structor Vann AS, starter opp 1. juni 2022 med kontor i Oslo. Tomas Bøhler Torsen (49) er ansatt som daglig leder og partner i selskapet.

Sist oppdatert:

14/06/2022

kl. 15:01

 

Et nytt Structor-selskap, Structor Vann AS, starter opp 1. juni 2022 med kontor i Oslo. Tomas Bøhler Torsen (49) er ansatt som daglig leder og partner i selskapet.

Han er utdannet ved NTNU i 1999 og har mer enn 20 års erfaring fra bl.a. COWI, Erichsen & Horgen og Multiconsult. Han har de siste tre årene bygget opp en seksjon innen Vann- og miljøteknikk i Erichsen & Horgen før selskapet ble kjøpt av Multiconsult. Tomas starter opp det nye selskapet sammen med ytterligere to partnere, en fra COWI og en fra Rambøll, som vil tiltre etter ferien. 

De nye partnerne har en visjon om å bli en «Ledende spesialistrådgiver innen vann- og miljøteknikk» med særlig fokus på: 

  • Overvann og klimatilpasning
  • Vann og avløpsrådgivning for bygg og eiendomssektoren
  • Kompleks VA-infrastruktur i tett by
  • Vannbruk og blå-grønne anlegg i byplanlegging
  • Sirkulær vannhåndtering –  kildeseparering, gjenbruk av vann og reduksjon av vannforbruk 

«Jeg synes det er veldig spennende å starte opp som leder av et nytt Structor-selskap», sier Torsen. «På linje med de øvrige Structor-selskapene skal dette bli et spesialistselskap med en effektiv organisasjon, enkle administrative systemer, enkel rapportering og raske beslutninger. Jeg liker spesielt måten Structor er organisert på uten sjefshierarkier basert på fjerde generasjons ledelse, eller kvalitetsledelse som det også kalles». 

«Tomas og de øvrige seniorene har meget god kompetanse på fagfelt som vil bli stadig viktigere når utfordringer innen klima og miljø krever nye løsninger», sier Jan Ove Holmen som kontinuerlig bygger opp Structor i Norge. «Vi ser store synergier med de øvrige 10 Structor-selskapene og vi søker etter flere gode personer innen dette området. Tomas representerer en spisskompetanse som Structor ønsker å være kjent for. Han besitter også de holdninger vi er ute etter i en virksomhet som skal representere noe nytt». 

Totalt har Structor i dag en tverrfaglig virksomhet med driftsselskaper i Trondheim, Lillehammer, Oslo, Fredrikstad, Tønsberg, Sandefjord og Stavanger. I 2021 hadde Structor en omsetning på MNOK 127 og et driftsresultat før bonus på MNOK 26.