Structor Prosjekt etablerer seg i Fredrikstad

Structor har etablert et nytt selskap i Fredrikstad fra 1. januar 2020. Selskapet har allerede opparbeidet en god ordrereserve.

Sist oppdatert:

24/04/2020

kl. 09:53

I en pressemelding skriver de at Ketil Fjeld har blitt leder og partner i selskapet.Han er sivilingeniør fra NTNU og bedriftsøkonom fra Handelshøyskolen i Bergen. Fjeld har 30 års erfaring som prosjektleder fra ulike byggherrer og entreprenører. Han kommer senest fra stillingen som prosjektleder for Nordic Aquafarms AS i Fredrikstad.

Sammen med to andre seniorer, Erik Bjar og Fredrik Weberg, har de etablert Structor Prosjekt AS og er samlokalisert med Structor Fredrikstad AS i Gamle Beddingvei 7 på Kråkerøy.

– Vi er glade og takknemlige for denne muligheten til å starte opp et nytt Structor-selskap, sier Fjeld i pressemeldingen.
– På linje med de øvrige Structor-selskapene skal dette bli et spesialistselskap med en effektiv organisasjon, enkle administrative systemer, enkel rapportering og raske beslutninger. Structor-selskapene har en modell som gir medarbeidere og kunder det lille selskapets fordeler i form av smidighet og korte beslutningsveier og samtidig tilgang til hele Structor-gruppens samlede kompetanse og ressurser, legger han til.

– Jeg er veldig fornøyd med å ha fått inn et sterkt team innen disse fagområdene i Structor, sier Jan Ove Holmen i Structor Holding.

– Vi ser store synergier med de etablerte Structor-selskapene som jobber innen mange andre forretningsområder. Vårt mål er å utvikle denne spisskompetansen også innen andre geografiske områder. Alle partnerne har den kompetanse og de holdninger som vi er ute etter i en virksomhet der vi har fokus på verdiskapning for kundene, legger han til.

Totalt har Structor i dag over 80 medarbeidere i en tverrfaglig virksomhet med driftsselskaper i Lillehammer, Oslo, Fredrikstad, Tønsberg, Sandefjord, Trondheim og Stavanger.

Se også artikkel på bygg.no