Bli en av oss

Hurdalssj_monsteret_web

Structorgruppen – et nettverk

Modell

• Spesialistselskaper i samarbeid for optimal verdiskaping hos kunden
• Samarbeid gjennom personlige relasjoner og felles system
• Ingen overheadorganisasjon
• Entreprenørånd – en gruppe i kontinuerlig utvikling

Vi ser muligheter

Flere og flere oppdager oss og ønsker å samarbeide med oss​​. Vi ønsker dette velkommen. Siden vi startet i Sverige i 1999 har vi vokst med 20-25 ansatte per år og i gjennomsnitt har to spesialistselskaper startet hvert år. Vi knytter hele tiden ny kompetanse til oss.

Du er viktig for oss

Vi har aktiv kontakt med universiteter og ser gjerne at du som er nyutdannet kontakter oss. Vi liker nye idéer. Trivselen er stor hos oss og alle våre ansatte er aktive i gjennomføringen av idéer og prosjekter sammen med våre kunder.

Frihet under ansvar

Vi har en organisasjon der alle er involvert i forretningsplaner og utvikling. Vi tror på medarbeidere som får ansvar og tar ansvar. Vi har en overskuddsdeling på 25 % som deles likt uavhengig av lønn og stilling.

Vi tar gjerne imot søknader

Vennligst ta kontakt direkte med Jan Ove Holmen i Structor Norge. Du kan også sende inn din CV direkte her på nettet. Du får en rask tilbakemelding på henvendelsen.

Vil du starte et nytt Structorselskap?

Har du en idé om å starte et rådgiverselskap innen våre områder – alene eller sammen med kollegaer – ring Jan Ove Holmen. Vi er alltid interessert i å høre på emotional support animal nye idéer! Liker vi idéen – det gjør vi ofte – så nøler vi ikke. Du og dine kollegaer bidrar med dere selv og deres kunnskap. Vi tilbyr en komplett forretningsmodell, økonomiadministrasjon, finansiell oppstart, gode råd og support.

Ledige stillinger

I høyre kolonne finner du lenker til hvilke medarbeidere vi søker akkurat nå.

Ring eller skriv for mer informasjon til:

Structor Holding AS v/ dr.ing. Jan Ove Holmen
Hoffsveien 23
0275 OSLO

Telefon: +47 932 43 007, mail: jan.ove.holmen@structor.no