Structor Trondheim AS søker dyktig vegplanlegger til vårt kontor i Trondheim

Structor Trondheim AS søker dyktig vegplanlegger til vårt kontor i Trondheim

Muligheter

Structor Trondheim AS har siden oppstarten høsten 2018 hatt en veldig positiv utvikling og ser derfor etter nye medarbeidere til vårt kontor i Trondheim. I dag er vi 7 medarbeidere som jobber innenfor infrastruktur, med hovedvekt på fagområdet VA. Ved behov for fagområder som vi ikke kan tilby fra oss, knytter vi til oss faste lokale samarbeidspartner eller samarbeider med de øvrige Structorselskapene i Norge til det beste for våre oppdragsgivere. Structor i Norge dekker de fleste fagområder.

For å videreutvikle og styrke vårt allerede sterke fagmiljø søker vi etter en erfaren og allsidig vegplanlegger. Du vil med dette kunne i samarbeid med oss og øvrige vegmiljø i Structor kunne bygge opp en sterk veggruppe med fokus på kvalitet og godt arbeidsmiljø.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg med flere års yrkeserfaring innen vegfaget. Du må kunne jobbe i prosjektgrupper og selv ta stort ansvar for eget arbeid. En viktig egenskap hos deg vil være viljen til å skaffe deg ny kunnskap og kjenne på arbeidsglede. Du er vant til å arbeide selvstendig og blir motivert av å utvikle deg selv og vår virksomhet.

Du har relevant høyskole eller universitetsutdanning, samt lang erfaring innfor ditt fagfelt. Det er viktig at du kan kommunisere både muntlig og skriftlig på norsk. Allsidig bakgrunn innen både prosjektering og byggeledelse vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

Structor Trondheim AS kan tilby interessante prosjekter med varierende arbeidsoppgaver i et team med trivelige medarbeidere. Våre kunder er innenfor både privat og offentlig sektor. Hos oss er det en flat organisasjon uten sjefshierarkier. Dette medfører at du vil være med å påvirke, og vil være delaktig i beslutningene som blir tatt. På denne måten har du mulighet til å påvirke selskapet i den retningen du mener er viktig. Dette bidrar til et unikt felleskap hos oss. Felleskap og kompetanse er noe vi mener er grunnsteinene for et velfungerende rådgiverselskap.

Samarbeid og sosial trivsel er viktig for oss. Alle medarbeiderne er like viktige og vårt mål er å skape en best mulig arbeidsplass for våre ansatte. Vårt motto er ærlighet, kvalitet og glede!

Vi tilbyr fleksibel arbeidstid, overskuddsdeling til alle ansatte, gode lønns- og ansettelsesbetingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har også parkeringsmuligheter og egne kontorer tilgjengelige for våre ansatte. Vi har 5 ukers ferie, i tillegg til fri hele påskeuken og i romjulen.

Kontakt og søknad
Søknad med CV sendes til:
trondheim@structor.no

Har du spørsmål?

Kontakt daglig leder Trond Arne Bonslet på tlf. 997 10 690 eller trond.arne.bonslet@structor.no

STRUCTOR TRONDHEIM AS
Sluppenvegen 12E
7037 Trondheim
Telefon: +47 908 01 574

Structorgruppen består av selvstendige og partnereide rådgiverselskaper. Structors styrke ligger i en profesjonell og effektiv prosjektgjennomføring med alle fagmiljøer. Vi har fokus på kompetanse og ikke vekst, og er bygget opp uten sjefshierarkier. Structorgruppen består av Structor Holding AS og 9 spesialistselskaper i Norge med ca. 90 ansatte. Structor Holding AS er igjen et søsterselskap av Structor Holding AB i Sverige med over 30 spesialistselskaper med ca. 500 medarbeidere lokalisert på 23 steder i Sverige.