Dyktige ingeniører innen VA og veg til Sandefjord og Tønsberg

Dyktige ingeniører innen VA og veg til Sandefjord og Tønsberg

Structor Vestfold AS søker dyktige ingeniører innen VA og veg til våre kontorer i Sandefjord og Tønsberg

Muligheter
Structor Vestfold AS har en veldig positiv utvikling og ser derfor etter nye medarbeidere til våre kontorer i Sandefjord og Tønsberg. I dag er vi 5 medarbeider som jobber innenfor samferdsel og infrastruktur, med hovedvekt på fagområdene veg og VA. Vi har flere langsiktige rammeavtaler innfor disse fagområdene. Dersom det er behov for fagområder som vi ikke kan tilby fra oss, knytter vi til oss faste lokale samarbeidspartner til det beste for våre oppdragsgivere. Vi samarbeider også mye med de øvrige Structor selskapene i Norge. Structor i Norge dekker de fleste fagområder.

Vi søker deg som vil være med å utvikle oss til det ledende rådgiverselskapet i vår region innenfor samferdsel og infrastruktur. Du har mulighet til å utvikle deg faglig sammen med oss i Vestfold, men du har også tilgang til spisskompetanse i et felleskap med de andre Structor selskapene i Norge. Vårt mål er at vi skal bli det ledene rådgivereselskapet innenfor våre fagområder i Vestfold – ikke størst, men best.

Kvalifikasjoner
Vi søker deg med flere års yrkeserfaring innen fagområdene veg eller VA. Du må kunne jobbe i prosjektgrupper og selv ta stort ansvar for eget arbeid. En viktig egenskap hos deg vil være viljen til å skaffe deg ny kunnskap og kjenne på arbeidsglede. Du er vant til å arbeide selvstendig og blir motivert av å utvikle deg selv og vår virksomhet.

Du har relevant høyskole eller universitetsutdanning, samt lang erfaring innfor ditt fagfelt. Det er viktig at du kan kommunisere både muntlig og skriftlig på norsk.

Vi tilbyr
Structor Vestfold AS kan tilby interessante prosjekter med varierende arbeidsoppgaver i et team med trivelige medarbeidere. Våre kunder er innenfor både privat og offentlig sektor. Hos oss er det en flat organisasjon uten sjefshierarkier. Dette medfører at du vil være med å påvirke, og vil være delaktig i beslutningene som blir tatt. På denne måten har du mulighet til å påvirke selskapet i den retningen du mener er viktig. Dette bidrar til et unikt felleskap hos oss. Felleskap og kompetanse er noe vi mener er grunnsteinene for et velfungerende rådgiverselskap.

Samarbeid og sosial trivsel er viktig for oss. Alle medarbeiderne er like viktige og vårt mål er å skape en best mulig arbeidsplass for våre ansatte. Vårt motto er ærlighet, kvalitet og glede!

Vi tilbyr fleksibel arbeidstid, overskuddsdeling til alle ansatte, konkurransedyktig lønnsvilkår og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har 5 ukers ferie, i tillegg til fri hele påskeuken og i romjulen.

Kontakt og søkand
Søknad med CV sendes til:

vestfold@structor.no

Har du spørsmål?
Kontakt daglig leder Ingvild Skaug på tlf. 480 38 002 eller ingvild.skaug@structor.no

Kontakt ansvarlig vann- og avløp Richard Vestly på tlf. 916 91 904 eller richard.vestly@structor.no

STRUCTOR VESTFOLD AS
Kontor Tønsberg:
Anton Jensens gate 3 (Statens Park, bygg E)
3125 Tønsberg

Kontor Sandefjord:
Thor Dahls gate 1-5, 4 etasje
3210 Sandefjord

Telefon: +47 480 38 002

Structorgruppen består av selvstendige og partnereide rådgiverselskaper. Structors styrke ligger i en profesjonell og effektiv prosjektgjennomføring med alle fagmiljøer. Vi har fokus på kompetanse og ikke vekst, og er bygget opp uten sjefshierarkier. Structorgruppen består av Structor Holding AS og 8 spesialistselskaper i Norge med ca. 70 ansatte. Structor Holding AS er igjen et søsterselskap av Structor Holding AB i Sverige med over 30 spesialistselskaper med ca. 500 medarbeidere lokalisert på 23 steder i Sverige.