Structor Tønsberg AS endrer navn til Structor Vestfold AS

Structor Tønsberg AS endrer navn til Structor Vestfold AS. Utvider samtidig med nytt kontor i Sandefjord

Structor Tønsberg AS endrer navn til Structor Vestfold AS. De utvider samtidig med nytt kontor i Sandefjord i tillegg til kontoret i Tønsberg. Structor Vestfold AS jobber innenfor fagområdene samferdsel og infrastruktur, med hovedområder inne prosjektering av vei og VA-anlegg. Structur Vestfold AS har hele Vestfold som sitt primære markedsområdet. Det var derfor naturlig å endre navn til Structor Vestfold AS når de åpnet nytt kontor i Sandefjord.

Les artikkel i Byggeindustrien

Vestfold_webb
Nytt kontor i Sandefjord. Foto: Structor Vestfold AS

-Vi ønsker å være nær kunden og tilstede i byen der hvor våre ansatte bor. Vi har to ansatte som jobber med vann- og avløp som bor i Sandefjord. De har jo sine kunder og gode relasjoner i Sandefjord. Vi besluttet derfor å utvide med et kontor i Sandefjord i tillegg til kontoret i Tønsberg. Dette skaper nærhet til kundene og det gir samtidig tillit hos kundene å inneha lokal kunnskap. Vi mener også det gir de ansatte noe ekstra å kunne ha arbeidsplassen sin i byen de bor i sier daglig leder i Structor Vestfold AS Ingvild Skaug.

Kontoret i Sandefjord har sentral plassering på bryggekanten i Sandefjord, de er lyse og trivelige. Det er kontorplass til 7-8 stykker, så her er det tatt høyde for ytterligere vekst.

-Vi er kjempe fornøyde! Foreløpig er det Stine Sem Kristoffersen og meg selv som har fast kontorplass i Sandefjord, men vi har plass til flere. Vi overtok lokalene 1. april og er allerede kommet i orden sier Richard Vestly. Han er faglig ansvarlig for vann- og avløp i Structor Vestfold AS.

Ingvild_og_Richard_webb
Daglig leder Ingvild Skaug i Structor Vestfold AS og faglig leder VA Richard Vestly i Structor Vestfold AS

Det skjer mye i Vestfold regionen både på vei, bane og utbedring av infrastruktur. BaneNord planlegger å etablere plass for hensetting av tog i Vestfold, og destinasjonene som er vurdert er blant Tønsberg og Sandefjord. Statens vegvesen er i full gang med Tønsbergpakken, som blant annet omfatter ny fastlandsforbindelsen mellom Nøtterøy og Tønsberg.

– Vi har rammeavtale med flere kommuner og har blant annet rammeavtale inne både vei og VA med Færder kommune. Det skjer mye i vårt område fortiden og vi ønsker å være tilsted der det skjer. Vi har veldig god kunnskapsutveksling mellom de ulike Structor selskapene og jobber mye på tvers av kontorsteder. Det skaper synergier for alle Structor selskapene og gir oss muligheten til å kunne tilby kundene alle de fagområder de måtte ha behov for sier daglig leder Ingvild Skaug.

Structor Vestfold AS har som mål å skape en god arbeidsplass for sine ansatte i Vestfold og ser på plassering av kontorlokalene som en viktig del av dette arbeidet.

Til Structor Vestfold AS